به گزارش روابط عمومی جوانان جمعیت هلال احمر استان بوشهر؛ آمنه غریبی معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر استان بوشهر با بیان این خبر گفت: طرح غمگساران با حضور داوطلبین و نماینده ولی فقیه در جمعیت هلال احمر انجام شده است.
وی تصریح کرد: نزدیک به سه ماه کشور درگیر این بیماری و ویروس جهانی شده و طی این مدت خسارات بسیاری را به دنبال داشته از جمله از دست دادن عده زیادی از هموطنان نیز در پی شیوع این ویروس رخ داده است.
وی افزود: با توجه به تاکید رعایت پروتکل های بهداشتی مراسم این عزیزان سفر کرده برگزار نشد، از این رو این سازمان با اجرای این طرح به همدردی و برگزاری مراسم یادبود آن ها پرداخت.
غریبی خاطرنشان کرد: این برنامه با رعایت طرح فاصله گذاری اجتماعی و نکات بهداشتی اجرا گردیده است.
وی در پایان یادآور شد: از شهروندان و هم استانیها انتظار میرود که با بهداشت و درمان در خصوص پیشگیری از شیوع بیماری کرونا همکاری لازم را داشته باشند و از تردد غیرضروری خودداری و تا حد امکان در خانه بمانند.