سرپرست معاونت امور جوانان استان کرمان گفت: مهمترین نقطه قوت در معاونت امور جوانان استان کرمان مشارکت حداکثری اعضا و همکاران ستادی در برنامههای سازمان است که این مشارکت، اتحاد و همدلی موجب رشد و ارتقاء معاونت جوانان استان شده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان جوانان هلال احمر؛ ابراهیم بابایی افزود: استان کرمان در مجموع بیش از ۷۲ دانشگاه دولتی، تربیت معلم، آزاد اسلامی، علوم پزشکی، فنی و حرفه ای و پیام نور دارد و این تعداد به استثنای مراکز آموزش عالی و علمی کاربردی است. در حال حاضر در استان کرمان ۱۵ کانون دانشجویی فعالیت می کنند و براساس برنامهریزیهای انجام شده سعی بر تاسیس کانونهای دانشجویی در اکثر دانشگاههای استان داریم.
وی گفت: عضویت سازمان جوانان استان کرمان از طریق کانونهای دانشجویی است. آمارها نشان میدهد که فعالیت سازمان جوانان استان در جایگاه مطلوبی در سطح کشور قرار دارد و همواره در اجرای برنامهها و ایدههای خلاق پیشتاز بوده است.
سرپرست معاونت امور جوانان استان کرمان با اشاره به این موضوع که استان کرمان ۳۲ شعبه دارد، گفت: تعداد اعضای سازمان جوانان این استان ۵۸ هزار و ۲۵۲ نفر است، از این تعداد تاکنون ۲۳ هزار و ۲۵۲ نفر در سامانه جامع عضویت جوانان و داوطلبان جمعیت هلالاحمر ثبت نام کردهاند که این تعداد رو به افزایش است.
ابراهیم بابایی ادامه داد: با توجه به ثبتنام استانها در سامانه جامع عضویت جوانان و داوطلبان جمعیت هلالاحمر، ترافیک ثبت نام، مشکلاتی که در استانها وجود دارد از جمله اینترنت و مشکلات سامانه تلاش خود را برای ثبت اطلاعات اعضای فعال این استان داریم که این تعداد بیش از ۲۳ هزار و ۳۳۳ نفر تا پایان آبان ماه خواهد بود.
وی افزود: در سازمان جوانان هر نوع فعالیت اعضاء باید به وسیله ثبتنام در سامانه انجام شود تا افراد بتوانند از حمایتهای حقوقی جمعیت هلال احمر استفاده کنند. ممکن است افرادی در سامانه ثبت نام کرده باشند اما به دلیل تعداد زیاد اعضا نتوانسته باشند به صورت فعال در برنامههای این سازمان مشارکت داشته باشند و به صورت موردی از آنها استفاده می شود.
بابایی گفت: براساس جلسات متعددی که در ستاد و استان تشکیل می شود سعی در جذب و بکارگیری حداکثری اعضا را داریم. حضور و همکاری موثر در برنامهها و فعالیتهای جمعیت که به ارتقاء کیفیت زندگی اجتماعی اقشار مختلف کمک می کند معیار فعالیت برای اعضا است.
وی افزود: از آنجا که حفظ نیروهای جذب شده برای ما اهمیت زیادی دارد شعب براساس شرایط اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و …. اقدام بر برگزاری جلسات، دورههای آموزشی و … می کنند. این برنامهها شامل، برگزاری برنامههای فرهنگی، اجتماعی، مناسبتی، بشردوستی، اردوهای تفریحی و زیارتی، برگزاری کلاسهای مختلف آموزشی و هنری، پر کردن اوقات فراغت جوانان از طریق جذب و مشارکت در فعالیتهای مختلف، برگزاری مسابقات در زمینه های امدادی، هنری، قرآن و …است.
وی گفت: ارزیابیهای انجام شده از عملکرد استانها در حوزه جوانان، نشان میدهد که معاونت امور جوانان استان کرمان همواره در زمره برترینهای کشور است و تاکنون مدالهای متفاوتی شامل رتبه عالی در هفتمین المپیاد آماده، اجرای طرح «بنشانیم درخت»، بیستمین مانور سراسری زلزله و ایمنی، برگزاری کارگاه های آموزشی پای درس ماه، رتبه عالی در ارسال آثار و کسب رتبه عالی در جشنواره سرود ماه پیشونی، جشنواره سرود و تئاتر احسان ویژه کانونهای دانش آموزی و اجرای برنامههای روز جهانی کودک و رتبه دوم در مسابقات دادرس مرحله کشوری توسط برادران و کشوری مسابقات رفاقت مهر توسط خوهران و رتبه برتر ارزیابی سومین المپیاد جوانه را کسب کردهاند.
سرپرست معاونت امور جوانان استان کرمان افزود: برای حفظ نیروها طرح ملی دادرس، دوره آموزشی امداد و کمکهای اولیه، آموزش کسب و کارهای خرد و کارآفرینی، آموزش مهارتهای زندگی- آموزش سیره زندگی ائمه معصومین (ع) – آموزش مشاوره ازدواج، ازدواج بدون شکست، آسیبهای اجتماعی، آموزش احکام، قرآن، فعالیتهای هنری نظیر خیاطی و گلسازی و …در سطح استان در حال برگزاری است.