برپایی سفره سلامت به مناسبت هفته جهانی غذا در کانون های غنچه های هلال احمر

اعضای کانون های غنچه های هلال احمر از شهرستان های لارستان، فیروز آباد، قیروکارزین و رستم با برپایی سفره سلامت در برنامه غذای سالم شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر فارس، به مناسبت هفته جهانی غذا، مراکز کانون های غنچه های هلال احمر استان فارس با همکاری اداره بهداشت این شهرستان سفره سلامت برپا کردند.

بر اساس این گزارش این برنامه در شهرستان رستم با حضور ۵۰ نفر از اعضای کودک و نوجوان در کانون غنچه های هلال احمر برگزار شد و اعضا به سفارش کارشناس تغذیه میان وعده‌های سالم را تهیه و تزیین کردند.

رییس جمعیت هلال احمر شهرستان فیروز اباد نیز در اجرای این برنامه گفت: در خصوص به حداقل رساندن مصرف قند، نمک و روغن و به بیماری‌هایی همچون دیابت نوع دو، بیماری قلبی و عروقی و فشارخون بالا در ضمن برپایی سفره نکاتی را یاد اور شدیم.

همچنین در شهرستان قیروکارزین، برپایی سفره سلامت با برگزاری ایستگاه نقاشی با موضوع «غذای سالم، زندگی سالم» انجام شد که در پایان به ۴ نفر از برگزیدگان نقاشی و مسابقه پرسش و پاسخ جوایزی اهدا شد.

و در آخر در کانون های غنچه های هلال احمر لارستان ضمن برپایی سفره هایی باشکوه از غذاهای سالم توزیع بروشور مربوط به غذاهای سالم و پذیرایی با شیر پاستوریزه از شرکت‌ کنندگان پایان‌ بخش برنامه‌ ها بود.

شما هم نظر خود را ارسال کنید