فایل قابل چاپ پوستر هفتمین دوره طرح ملی دادرس را از اینجا دریافت کنید

فایل قابل چاپ پوستر هفتمین دوره طرح ملی دادرس را از اینجا دریافت کنید
رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر به نمایندگی از مسئولان تشکلهای چهارگانه دانشآموزان در مدارس کشور از دانش آموزان حادثه دیده بستان آبادی در جریان واژگونی اتوبوس عیادت کرد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی، شهاب الدین صابونچی رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر کشور بهمراه سعید کنعانی مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی صبح روز جمعه ۲۰ مهر به نمایندگی از مسئولان تشکلهای چهارگانه دانشآموزان در مدارس و با حضور در بیمارستان امام رضا(ع) تبریز از آسیب دیدگان سانحه رانندگی اتوبوس حامل دانش آموزان بستان آباد که ظهر روز چهارشنبه ۱۸ مهر در اتوبان شهید کسایی تبریز واژگون شده بود، عیادت کرد.
همزمان با هفته جهانی کودک، آئین اختتامیه پنجمین جشنواره ملی و دومین جشنواره بین المللی نقاشی صلح و دوستی با داوری حدود 50 هزار اثر رسیده به دبیرخانه جشنواره و حضور رئیس سازمان جوانان، سر کنسول کشورهای ترکیه و جمهوری آذربایجان، نمایندگان استان های شرکت کننده، مدیر کل دفتر امور فرهنگی استانداری، معاونان امور فرهنگی شهرداری، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و صدها کودک پیام آور صلح و دوستی در سالن شمیم پایداری تبریز برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر؛ شهاب الدین صابونچی در اختتامیه این جشنواره یکی از مهم ترین اهداف و اصول اولیه هلال احمر را ترویج مفاهیم بشر دوستی و بحث صلح و دوستی دانست و گفت: اقدامات دیگر هلال احمر در فرصت های متعدد و زمینه های مختلف نیز با همین رویکرد و در راستای همین اهداف انجام می شود.
رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر یکی از سیاست های مهم در سال های اخیر را آموزش مفاهیم بشردوستی، صلح و دوستی از طریق روش های مناسب و متناسب با سن و سال کودکان دانست و ادامه داد: در این راستا مصمم هستیم این سیاست را از طریق روش های متعددی همچون؛ نقاشی، بازی، سرود و موسیقی و نظایر آن، از همان سنین پایین به کودکان و نوجوانان آموزش دهیم و این جشنواره نیز که مراسم افتتاحیه آن، سه ماه پیش بود، در همین راستا برگزار شد و امروز نیز آذربایجان به مناسبت انتخاب تبریز به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اسلامی میزبان برگزاری آیین اختتامیه پنجمین جشنواره ملی و دومین جشنواره بین المللی نقاشی صلح و دوستی است.
وی با بیان اینکه کلیه آثار برگزیده به صورت کتابچه رنگی چاپ خواهند شد، ابراز داشت: این کتابچه پس از چاپ به جمعیت های هلال احمر، سرکنسولگری های کشورهای شرکت کننده و خود شرکت کنندگان اعطا و ارسال خواهد شد.
بالغ بر ۵۰ هزار اثر از سطح کشور و ۶۰ اثر از ۱۲ کشور خارجی به دبیرخانه جشنواره واصل شد
سعید کنعانی؛ مدیر عامل جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی با تکیه بر چگونگی برگزاری این جشنواره ملی و بین المللی با اظهار بر اینکه این جشنواره، در تداوم همان نقاشی های ترسیم شده کودکان در چادرهای دوستدار کودک است که از طرف هلال احمر برگزار و جمع آوری می شد، گفت: خوشبختانه در ادامه جمع آوری همان آثار، امسال پنجمین دوره از جشنواره ملی و دومین دوره از جشنواره بین المللی نقاشی صلح و دوستی است که به میزبانی آذربایجان شرقی در تبریز برگزار می شود.
وی با اشاره به آثار رسیده به دبیرخانه تبریز ادامه داد: در این دوره، بالغ بر ۵۰ هزار اثر از سطح کشور و ۶۰ اثر از ۱۲ کشور خارجی از جمله، برزیل، ترکیه، اسلوواکی، آذربایجان، لبنان و کروواسی دریافت شده و بیش ترین آثار بین المللی دریافتی از برزیل و ترکیه بوده است.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر آذربایجانشرقی، آثار ملی برگزیده را متعلق به استان های آذربایجان شرقی، خراسان رضوی و اصفهان دانست و گفت: بالاترین نقاشی های دریافتی متعلق به آذربایجان شرقی بود و این استان در رتبه اول قرار گرفت و به ترتیب استان های خراسان رضوی، اصفهان و کرمان نیز در رده های دوم، سوم و چهارم قرار گرفتند.
وی در تبیین داوری آثار نیز ادامه داد: داوری آثار رسیده، توسط داوران کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان انجام شده، و همزمان با برگزاری این مراسم در حضور سرکنسول های ترکیه و آذربایجان به ۵۰ هزار اثر کشوری جوایز نفیس و به منظور نشان دادن حسن نیت کشور جمهوری اسلامی ایران که به تبعیت از دین مبین اسلام مبیّن و ترویج دهنده صلح و دوستی است، به هر اثر رسیده از کشورهای خارجی لوح یادبود اعطا میشود.
شهابالدین صابونچی رئیس سازمان جوانان جمعیت هلالاحمر
رئیس سازمان جوانان جمعیت هلالاحمر ضمن بازدید از نمایشگاه هفتهی ملی کودک به تشریح برنامههای این سازمان برای کودکان و نوجوان بر مبنای اصل بشردوستی پرداخت و بر اهمیت آموزش این قشر تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر به نقل از ادارهکل روابط عمومی و امور بینالملل کانون پرورش فکری کودکان ، شهابالدین صابونچی با اشاره به هفتهی ملی کودک و اینکه توجه به نیاز کودکان به چند روز یا یک هفته محدود نمیشود، گفت: این هفته فرصتی است تا هر سازمان و نهادی گزارش کار یک سال گذشته و برنامههای سال آیندهاش را برای کودکان ارائه کند.
صابونچی در این رابطه افزود: هلالاحمر فارغ از اتفاقها و مناسبتها در طول سال به نیازهای کودکانونوجوانان توجه کرده و از فرصت هفتهی ملی کودک نیز برای معرفی فعالیتها، عضوگیری و ترویج رسالتش استفاده میکند.
او ضمن اشاره به اینکه در غرفهی هلالاحمر در نمایشگاه هفتهی ملی کودک بچهها با فعالیتهای این سازمان آشنا میشوند و استفاده از وسایل امدادی چون باند و آتل را میآموزند عنوان کرد که کودکان در این غرفه تصورشان را از هلالاحمر نقاشی میکنند و جایزه میگیرند.
او همچنین برگزاری جشنوارهی دستهای مهربان هلال را برنامهی دیگر این سازمان در هفتهی ملی کودک خواند و در این رابطه گفت: این برنامه از چند سال قبل با هدف آموزش مفهوم بخشش به کودکان به راه افتاده است و در آن از کودکان درخواست میشود که یکی از وسایل، کاردستیها یا اسباببازیهای خود را به کودکان حادثهدیده ببخشند. رئیس جمعیت جوانان هلالاحمر در این رابطه مطرح کرد که این طرح به وسایل خاصی محدود نمیشود و کودکان میتوانند وسایل مستعمل، قطعهای از اسباببازی یا نقاشی و کاردستی خود را ببخشند. صابونچی در این رابطه گفت: هدف این جشنواره این است که بچهها از همان سن با تمرین بخشش، دیگران را در شادی خود سهیم کنند.
او در ادامه دربارهی فعالیتهای این سازمان در طول سال برای کودکان گفت: اگر چه اسم ما سازمان جوانان هلالاحمر است، ولی از سن پنج تا ۳۰ سالگی را پوشش میدهیم. صابونچی مهمترین اصل سازمان هلالاحمر را بشردوستی عنوان کرد و آموزشها و فعالیتهای این مجموعه را معطوف به این اصل دانست. او عنوان کرد که اگرچه جامعه، هلالاحمر را با فعالیتهای امداد و نجات در بحرانها و حوادث میشناسد، نباید فراموش کرد که این کمکها نیز نمودی از همان اصل بشر دوستی است.
صابونچی در ادامه با اشاره به اهمیت آموزش این مفاهیم از سنین خردسالی گفت: ما در یک دههی گذشته کانون غنچههای هلالاحمر را در همین راستا برای مهدها و پیش دبستانیها تشکیل دادهایم. او آموزش مفاهیمی چون صلح، بشردوستی و کمک به یکدیگر را در قالبهایی چون بازی، نقاشی، سرود و مسابقه از فعالیتهای کانون غنچههای هلال خواند و در ادامه گفت: برای مربیان این کانونها دورههای آموزشی برگزار میکنیم تا به صورت سالانه دانش و اطلاعاتشان را ارتقا بدهند و همچنین سرفصلهایی را در قالب کتاب راهنما یا کتاب کار نیز برای کانون غنچههای هلال طراحی کردهایم.
دکتر صابونچی، رییس سازمان جوانان در پیامی درگذشت محمدمهدی رضایی مهر، عضو جوان جمعیت هلال احمر شعبه اندیمشک استان خوزستان را تسلیت گفت.
پس از وقوع آتشسوزي در مدارس درودزن، سفيلان و شينآباد جداي از بحث استاندارد مدارس بحثهايي از قبيل نبود آموزشهاي پايه به دانشآموزان مطرح شد؛ مدتي ميشود كه سازمان هلال احمر طرحي را با عنوان دادرس در مدارس به اجرا گذاشته تا دانشآموزان را در مواجهه با خطرات احتمالي آموزش دهد. بههميندلیل با شروع مدارس سراغ شهابالدين صابونچي، رئيس سازمان جوانان جمعيت هلال احمر رفتيم.
چرا سازمان هلال احمر تصمیم گرفت طرح دادرس را اجرا کند؟
دادرس از سال ۹۱ شروع شد. نام آن مخفف دانشآموزش آماده در روزهای سخت است. بعد از حادثه تلخ مدرسهای در شینآباد هماهنگیهایی با آموزش و پرورش صورت گرفت تا طرحی برای آموزش و توانمندی دانشآموزان در مواجهه با حوادث انجام شود. در این طرح دانشآموزان دوره متوسطه تحت آموزشهایی قرار میگیرند تا در شرایط بحرانی بتوانند به خود و اطرافیانشان کمک کنند. در ادامه با توجه به گسترش طرح دادرس در سطح کشور کتابی در این خصوص به چاپ رساندیم که سرفصلهای آموزشی در آن مشخص شده بود. درحالحاضر نیز این طرح در مدارسی که کانونهای دانشآموزی هلالاحمر در آن فعال هستند در حال اجراست و امسال هفتیم دوره از آن در مدارس اجرا خواهد شد.
در این شش سال چند دانشآموز تحت آموزش قرار گرفتهاند؟
تاکنون تقریبا بیش از هشت هزار مدرسه را تحت پوشش قرار دادهایم. از ابتدای اجرای این طرح تاکنون نزدیک به یک میلیون دانشآموز این آموزشها را فراگرفتهاند. در سالهای اول تعداد دانشآموزانی که آموزش میبینند، چندان بالا نبود، اما در سالهای اخیر تقریبا سالی بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار دانشآموز، آموزش دیدهاند.
تابهحال دانشآموزان توانستهاند از این آموزشها استفاده کنند؟
بله. دانشآموزان زیادی را داشتیم که با گذراندن این دورهها توانسته بودند از آموختههای خود استفاده کنند؛ مثلا دانشآموزی توانسته بود قبل از رسیدن اورژانس جلوی خونریزی هممدرسهای خود را که از یک بلندی افتاده بود کنترل کند یا آتشسوزیای اتفاق افتاده بود که دانشآموزان توانسته بودند با استفاده از آموختههای خود آن را مهار کنند. بارها از این گزارشها ر ا در سطح کشور داشتهایم که برای ما مایه دلگرمی است. خوشبختانه این طرح کاربردی بوده و میکوشیم آن را گسترش دهیم.
ارزیابی برای میزان اثربخشی آن انجام شده است؟
اینکه چقدر این افراد توانستهاند آموزشهایی را که فراگرفتهاند، به کار بگیرند، به عوامل زیادی بستگی دارد. پیمایش ملی در این زمینه انجام نشده است، اما مشاهدات نشان داده بین کسانی که این آموزشها را فراگرفتهاند و کسانی که فرانگرفتهاند، تفاوت رفتاری محسوس وجود دارد. فکر میکنیم اگر دانشآموزان این آموزشها را فرابگیرند و خدای نکرده در شرایط مشابه مدرسه شینآباد قرار بگیرند، میتوانند خودشان را از آن شرایط نجات دهند. قطعا آموزش یکی از مؤثرترین راهکارهایی است که میتوان به کمک آن آمار تلفات و آسیبها را کاهش داد.
یکی از طرحهایی که این سازمان پس از زلزله اجرا کرد، طرح سحر بود تا از نظر روانی از بازماندگان حمایت کند. چقدر این طرح توانست موفق باشد؟
این طرح که مخفف ساماندهی حمایتهای روانی و اجتماعی است یکی از نقاط قوت هلال احمر در زلزله کرمانشاه بود. طرح سحر طرح نویی بود، در زلزله ورزقان نیز کارهایی از این قبیل انجام شد، اما طرحهای آن زمان به وسعت و جدیت طرح سحر نبود. تصور مردم از هلال احمر این بود که فقط مردم را از زیر آوار بیرون بکشند و به آنها چادر بدهند یا سرپناه و اقلام غذایی بدهند، اما وقتی دیدند به این بُعد توجه شده است خیلی مورد توجه آنها قرار گرفت. در اجرای این طرح برخی از افراد که دچار آسیبهای حاد روانی شده بودند شناسایی و به روانپزشکها برای اقدامات تکمیلی معرفی میشدند. این طرح تقریبا تا همین یک ماه پیش نیز در مناطق زلزلهزده ادامه داشت و قطع نشده بود و تیمهای سحر خود استان کرمانشاه در منطقه حضور داشتند.
در روزهای اول از بسیاری از استانها تیمهای سحر حضور پیدا کردند پس از آن ما با کمک تیمهای دانشگاهی و استادانی که بودند تسهیلگرهایی از بین جوانان داوطلب هلال احمر خود استان کرمانشاه انتخاب کردیم. مربیان ما آنها را آموزش دادند و در قالب تسهیلگر به تعدادی از روستاهایی که نیاز داشتند مثل روستای کوییک یا پارک نشاط در خود سرپلذهاب برای آنها کارهای اجتماعمحور با مشارکت اهالی انجام دادند و با کمک مردم فضاهای بهتری برای امنیت و بهداشتشان فراهم کردند.
کاری که الان داریم انجام میدهیم بازخوانی این تجارب است؛ گروههای دیگر را که بدون هماهنگیهای ما یا خارج از پروتکلهای تعریفشده وارد شده بودند، شناسایی و از آنها دعوت کردیم تا از تجاربشان استفاده کنیم و پروتکلهای هلال احمر را مدونتر کنیم. یکی از نیازهایی که هلال احمر احساس کرد، بهروزکردن پروتکل پاسخگویی به حوادث بود که آن را بهتازگی آماده کرده است و در مرحله بازبینی نهایی قرار دارد. یک برنامه و پروتکل پاسخگویی به حوادث آماده کردهایم که در بخشهای مختلف از همان مراحل ابتدایی که فراخوان باشد تا بحث ارزیابیها، اسکان، حمایت روانی، پشتیبانی تغذیهها همه در نظر گرفته شده است. در بخش روانی که مهمترین محور آن خود سازمان جوانان است، ما اینها را براساس تجارب، متون و مشورت از مراجع علمی مجدد سازماندهی میکنیم. برهمیناساس فراخوانی به همه استانها میدهیم تا به گروههایی که میخواهند، آموزش لازم را بدهیم تا برای مواقعی که به کمکشان نیاز داشته باشیم، آماده باشند.
بسیاری از روستاییها با زبان کردی صحبت میکردند. چطور توانستید با آنها ارتباط بگیرید؟
بچههایی از استانهای مجاور مثل کردستان، ایلام و خود کرمانشاه حضور داشتند که زبان کردی بلد بودند و میتوانستند ارتباط برقرار کنند. جدای از آن تسهیلگرهایی از خود مردم منطقه به تیمهایی که از سایر استانها آمده بودند و زبان کردی را نمیدانستند، وصل میشدند تا آنها را به مردم منطقه ارتباط دهند.
پس از زلزله در کرمانشاه شاهد خودکشیهایی هم بودیم… .
آمار خودکشیها را نداریم؛ اما اینکه پیشازآن تعداد خودکشیها چقدر بوده و به صورت معنادار این آمار بالا رفته است یا خیر، باید به آمارهای رسمی استناد کنیم. شاید ما به این فکر کنیم که پیشازآن اینطور نبوده و حالا دارد این اتفاق میافتد؛ اما چون ما داریم آن را میبینیم، فکر میکنیم افزایش پیدا کرده است. مثل این میماند که کسی در ساعات ترافیک هیچ وقت برایش پیش نیامده باشد از خانه خارج شود؛ اما یک روز دقیقا در پیک ترافیک از خانه خارج میشود و میگوید چه ترافیکی دارد تهران. قبلا هم اینطور بوده؛ اما او آن را نمیدیده و جلوی چشم او به هر دلیلی نبوده است.
ما تلاش میکنیم از این حوادث پیشگیری کنیم؛ اما ممکن است به دلیل کمبودها و نارساییهایی که بوده، افراد به این نتیجه رسیدهاند که دست به خودکشی بزنند. ما کار اجتماعی انجام میدهیم و مردم را توانمند میکنیم که خودشان در جاهایی کمک کنند. کار در هلالاحمر داوطلبانه است. ما یک نهاد حاکمیتی مثل وزارت بهداشت یا بهزیستی نیستیم که صفر تا صد کار درست ما باشد. اصل کار هلالاحمر و سازمان جوانان داوطلبمحور است. ما به داوطلبان آموزش میدهیم و آنها را توانمند میکنیم تا در مواقع بحران به داد همدیگر برسند. بسیاری از مسائلی که بهعنوان نقطه ضعف هلالاحمر مطرح میشد، اساسا حوزه ما نبود که به آن ورود پیدا کنیم؛ مثلا افراد میگفتند چرا ارتباط تلفنی قطع است یا چرا حملونقل دچار مشکل شده. بازکردن جاده کار هلالاحمر نبود؛ اما ضعف را از هلالاحمر میدیدند یا دفع فاضلاب هرکدام متولیان خودش را داشت.
به غیر از سازمان ورزش و جوانان، سازمان جوانان هلالاحمر تنها سازمانی است که میتواند به جوانان نمایندگی فعالیتهای اجتماعی را اعطا کند؟
این سازمان در حوزه آسیبهای اجتماعی به صورت جدی ورود پیدا کرده، ستاد مواد مخدر همکاریهایی با وزارت کشور داشته است و بهعنوان یکی از اعضای شورای اجتماعی کشور داریم کار میکنیم. این سازمان برای توانمندسازی جوانان پروژههای متنوعی را نیز شروع کرده است. اینکه افراد بیایند و ما در کارهای استارتآپی کمکشان کنیم، شرایط را برایشان تسهیل کنیم، تشویقشان کنیم یا اینکه در بعضی از کسبوکارهای خرد و محلی به آنها کمک کنیم. اگر اعضای جوان ما مهارتی کسب کنند، افراد اگر دغدغه معیشتی و شغلیشان کم شود، خودبهخود میل به کار داوطلبانهشان افزایش پیدا خواهد کرد. مطالعات نشان میدهد وقتی کاهش نشاط اجتماعی و بحرانهای اقتصادی است، میل به کار داوطلبانه کاهش معناداری پیدا میکند. ما سعی میکنیم با ورود به این بحث که افراد را توانمند کنیم، بتوانند مسیرهای شغلی آیندهشان را فراهم کنند. ما داریم فضایی فراهم میکنیم که افراد بتوانند تحت عنوان کارهای دانشجویی به صورت پارهوقت همکاریهایی با ما داشته باشند؛ هم کمکهزینهای در کنارش دریافت کنند و هم مهمتر از آن کسب تجربه کنند، تجربه نشان داده این افراد بعدها در پیداکردن مسیر شغلی خود آدمهای موفقتری خواهند بود. اردوهایی برگزار میکنیم که ما امسال شاید یکی از بزرگترین دستگاههایی بودیم که تعداد اردوهای تابستانی برای گروههای مختلف اعضایمان برگزار کردیم. این اردوها علاوه بر اینکه جنبه نشاط عمومی و سرگرمی دارد، بخشی از آن جنبه آموزش و توانمندسازی دارد و ما فکر میکنیم بهنوعی مهارتهای زندگی به جوانان آموزش میدهیم بین کسی که اردو رفته و نرفته، قطعا در آینده تفاوتهایی است. این افراد زندگی گروهی، زندگی در شرایط سخت، زندگی بهدور از خانواده بودن، نظم اردوگاهی و نظایر اینها را فرا میگیرند، اینها جزء همان مهارتهای زندگی است که در میانمدت و بلندمدت به درد فرد خواهد خورد و در چالشهایی که با آن مواجه میشود، بهتر میتواند از آن شرایط عبور کند.
چقدر جوانان این سازمان را میشناسند؟
متأسفانه کم. یک مقدار ضعف از خود ما بود که آنطور که باید از ابزارهای رسانهای استفاده نکردیم. شاید در بخشهایی از شبکههای اجتماعی و فضای مجازی کمک گرفته نشده است. نکته دیگر اینکه طبیعتا توجه رسانهها همیشه به بخشهای پرهیجان و حوادث بوده. الان اگر از افراد بپرسید هلالاحمر را با چه میشناسید، ۹۵ درصد افراد میگویند این نهاد را بهعنوان کمک به افراد زلزلهزده و حضور در حوادث میشناسند.
عده اندکی نیز بهعنوان داروهای نایابی که از داروخانه هلالاحمر گرفتهاند یا خدماتی پزشکی که در ایام حج و اربعین دریافت کردهاند، هلالاحمر را میشناسند؛ درحالیکه پشتوانه همه اینها خود سازمان جوانان هلالاحمر است. شاید یکی از دلایل هم همین بوده که کمتر در دید بوده و پتانسیل خبرسازی آن کمتر از حوزههای امداد و نجات و بخشهای دیگر است.
همزمان با ۱۶ مهرماه، روز جهانی کودک و درحاشیه مراسم پاسداشت این روز، وزیر آموزش و پرورش از غرفه سازمان جوانان جمعیت هلال احمر بازدید کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان جوانان جمعیت هلال احمر، سید محمد بطحایی پس از بازدید نمایشگاه روز جهانی کودک و هفته کودک در غرفه سازمان جوانان جمعیت هلال احمر حضور یافت.
وزیر آموزش و پرورش پس از دریافت گزارشی از فعالیتهای این سازمان در حوزه کودک، ضمن تقدیر از این فعالیتها و ابراز ملاطفت به اعضای کانون غنچههای هلال و گرفتن عکس یادگاری با ایشان در دفتر یادبود غرفه نوشت: نوگلان عزیزم، امیدان آینده کشور عزیزان ایران، امیدوارم مسیر رشد و بالندگی خود را با نشاط و سرزندگی طی نمایید و افرادی موثر در جامعه فردای میهن اسلامیان باشید. به امید سلامتی و موفقیت همه فرزندان ایران عزیز
لازم به ذکر است غرفه کودک سازمان جوانان جمعیت هلال احمر از ۱۴ لغایت ۲۰ مهرماه ۱۳۹۷ از ساعت ۹ الی ۱۹ در مرکز آفرینش های فرهنگی هنری کانون فکری پرورش کودکان و نوجوانان خیابان حجاب تهران پذیرای مهمان علاقهمند می باشد.
دبیر مجمع کشوری کانونهای جوانان جمعیت هلال احمر ضمن تشریح عملکرد سه ماهه نخست فعالیت شورای مرکزی کانونهای جوانان گفت: فعالیتهای سازمان جوانان با مشارکت اعضای شورای مرکزی به عنوان منتخبان اعضا کانونهای سراسر کشور، منسجم و مهندسیتر اجرا میشوند.
به گزارش روابط عمومی سازمان جوانان هلال احمر؛ عزیزاله رحمتیان گفت: شورای مرکزی کانونهای جوانان در دومین دوره خود با هدف مشارکت و بهرهمندی بیشتر از ظرفیتهای اعضا و مهندسی برنامههای سازمان با هدف افزایش انگیزش و گرایش جوانان کشور به جمعیت هلال احمر آغاز بکار کرده است.
وی در تبیین جلسات برگزار شده توسط این شورا افزود: در نخستین گام و پس از برگزاری انتخابات کشوری و در اولین نشست شورا که به انتخاب دبیر و هماهنگی جهت برگزاری دومین جلسه شورای مرکزی به اتمام رسید.
دبیر مجمع کشوری کانونهای جوانان جمعیت هلال احمر بیان کرد: در دومین نشست مشترک کانونهای جوانان و دانشجویی که در اردوگاه مهر بندر انزلی برگزار شد استانها پس از منطقه بندی و تقسیم به گروههای ۴ الی ۵ نفره سرپرستی آن به عهده یکی از اعضای شورای مرکزی قرار داده شد تا در امر اطلاع رسانی و ارتباط گیری بدور از سیستم اداری سهولت پذیرد و دبیران استانی بتوانند نظرات و ایدههای خود را به مسولان مناطق خود ارائه دهند.
وی با اشاره به مطالب مورد بحث در دومین نشست شورای مرکزی همچون پویش نذر آب و ارتباط گیری رو در رو با اعضا کانونهای کشور در اردوهای نشاط و امید گفت:حضور نمایندگان شورا در اردوهای نشاط و امید با هدف برقراری ارتباط نزدیک با اعضا کانونهای کشور صورت گرفت که به صورت جمعی و تکی در فرصتهای مختلف دیدار و از نقطه نظرات، راهکارها و پیشنهادات آنها در حوزه پویش ملی نذر آب پرداختند که ماحصل آن در اردوی نشاط و امید پس از بررسی در اردوهای جوانان و روستایی به سمع دبیر کل جمعیت هلال احمر رسید.
رحمتیان نیا تصریح کرد: پس از اخذ نظرات دبیران کانونهای جوانان بصورت میدانی در اردوهای نشاط و امید کانونهای جوانان و روستایی و بصورت مجازی در مناطق از قبل تعیین شده نظرات جمع بندی نهایی و به ریاست محترم سازمان تحویل داده شد.
وی ادامه داد: سومین نشست شورای مرکزی کانونهای جوانان به میزبانی استان یزد برگزار شد که در آن به تحلیل طرحهای ابلاغی سازمان اعم از رفاقتمهر، پیمان، ایمنی و سلامت مسافرین نوروزی، شوق رویش و … اشاراتی شد و از مصوبات مهم آن تشکیل کارگروهای بازبینی طرحها بود.
رحمتیان نیا با اشاره به لزوم همفکری سازمان با اعضا درگیر در طرحهای مختلف عنوان کرد: چند نفر از اعضاء شورای مرکزی کانونهای جوانان به نمایندگی با تشکیل کارگروه مشترک با شورای دانشجویی به تحلیل و بررسی طرحهای مذبور در سازمان جوانان پرداختند که پس از نهایی شدن دبیران مجامع استانی در این امر دخیل و از نظرات آنها و اعضا شوراهای استانی نیز استفاده خواهد شد.
وی در پایان ضمن تشکر از راهنمایی و همراهی ریاست سازمان جوانان، معاون دانشجویی و جوانان وروسای ادارات، معاونین جوانان استانها و دبیران شوراهای استانی گفت: تلاش ما بر این است که همچون گذشته و با برنامههای جدید و رویکرد مشارکت جویی از توان جوانان و همراهی معاونین و کارشناسان محترم به ارتقا فعالیت ها کمک کنیم.